future guys facebookfuture guys twitterfuture guys youtubefuture guys instagram

Onze trick pony's krijgen de beste verzorging die een trick pony zich maar wensen kan want als onze paarden zich goed voelen zullen zij optimaal presteren in de trainingen en op de shows.

Zo worden ze driemaal per dag voorzien van verschillende voer soorten o.a. mais, sportbrokken, muesli en hooi. Iedere trick pony krijgt een voer hoeveelheid die speciaal op hem of haar is afgestemd.

Een trick pony hoort te beschikken over een goede conditie en spierbouw want een trick riding show vergt zeer veel energie en concentratie. De trick pony's krijgen daarom 1 x per week trick training met het gehele team en daarnaast, afhankelijk van leeftijd en showervaring, dagelijks conditie- en duur training. Dit kan varieren van longeerwerk of rijden en soms ook bosritten.

Daarnaast komen de pony's ook los in paddocks of krijgen ze weidegang wanneer het weer dit toelaat. Na iedere training worden de trick pony's gewassen en lekker verzorgt om weer in hun fijne schone stal, die dagelijks wordt uitgemest, te gaan.

> Meet the Riders

Meet the Trick ponies

LIKE WHAT YOU SEE?

Would you like to add our dazzling show to your event, get in touch with us today!

TRICK RIDING TEAM "THE FUTURE GUYS"

Manege L'Avenir - Heuvel 18 - 5476KG Vorstenbosch - The Netherlands

BOOKING CONTACT

Arthur van Osch     T  06.51.26.90.94
Anoeska van Osch  T  06.50.20.47.01

E  info@futureguys.nl 

future guys facebooks twitter woods youtube woods instagram wood

© The Future Guys - All rights reserved