future guys facebookfuture guys twitterfuture guys youtubefuture guys instagram

In de zomer van 1988 gaven de Future Guys hun eerste shows. Het was allemaal nieuw voor iedereen, maar het lukte hen om de aandacht te krijgen van de toeschouwers en zelfs meer dan dat. Het publiek genoot en de volgende shows werden druk bezocht.

Het programma werd steeds drukker en Jan, inmiddels manager van het team, zorgde dat alles goed geregeld werd hij zorgde ook voor een vrachtauto die door de schilderkunsten van Ray omgetoverd werd tot een indrukwekkend voertuig.

In de loop der jaren heeft het Team een geweldige status opgebouwd en Team Spirit gevoel was en is dan ook zeer belangrijk. De Future Guys hebben meerdere team leden met een jaren lange verbintenis gekend zoals Rieky, Arthur, Monique, Wendy, Danny, Ray, Ad, Reno, Yantra, Rems, Jeroen, Roy, Niek, Kim, Yin, Angelique en Thomas.
Ze hebben optredens gegeven door heel Europa en zijn op menig groot evenement te gast geweest.

Nu zijn we al heel wat jaren verder en is Trickriding Team The Future Guys als show uitgegroeid tot een waar begrip. De trainingen en de opleiding van de Future Guys worden wekelijks gegeven onder leiding van Arthur en het team blijft werken aan het perfectioneren van de stunts.

De show is in de loop der jaren uitgegroeid tot een adembenemend spectakel en tot op de dag van vandaag worden er nieuwe stunts uitgeprobeerd en uitgevoerd.

 

future guys trick team

jan van osch

arthur van osch

the future guys

LIKE WHAT YOU SEE?

Would you like to add our dazzling show to your event, get in touch with us today!

TRICK RIDING TEAM "THE FUTURE GUYS"

Manege L'Avenir - Heuvel 18 - 5476KG Vorstenbosch - The Netherlands

BOOKING CONTACT

Arthur van Osch     T  06.51.26.90.94
Anoeska van Osch  T  06.50.20.47.01

E  info@futureguys.nl 

future guys facebooks twitter woods youtube woods instagram wood

© The Future Guys - All rights reserved